Lean Akademiet

Lean og Bæredygtighed (E-learning)

Dette er en E-learning uddannelse i Lean og Bæredygtighed, hvor vi gennem fire digitale undervisningsmoduler bestående af videoer, digitalt undervisningsmateriale og spændende opgaver giver dig konkrete redskaber til at komme i gang med at arbejde mere fokuseret med bæredygtighed, grøn omstilling, cirkulær økonomi og FN’s Verdensmål.

Hvorfor et kursus i Lean og Bæredygtighed?
Du har sikkert hørt om begreberne grøn omstilling, Cirkulær økonomi, FN’s Verdensmål m.m. Men hvad gemmer der sig bag ordene? Og hvordan kan vi indarbejde dem i vores forretning, så vi vækster, samtidig med at vi reducerer CO2 udledningen? I Lean Akademiets arbejde med den grønne omstilling kunne vi se, at vi kom til at arbejde med de samme principper og værktøjer, som vi arbejder med i Lean implementeringen. Derfor har vi udviklet dette kursus.

Lean og Bæredygtighed er et digitalt træningsforløb bestående af fire moduler, hvor vi giver dig en grundig introduktion til Lean principper og værktøjer til at arbejde med bæredygtighedsbegrebet. Kurset er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun koncepter, men derimod konkrete værktøjer og øvelser, der er lige til at tage i brug.

E-learning
Uddannelsen foregår via uddannelsesplatformen EasyGenerator, hvor du får adgang til alt undervisningsmateriale. Vi sidder klar på den anden side af skærmen med en kontaktperson, der er klar til at hjælpe dig.

Vi garanterer et digitalt kursus, der er fyldt med praksis eksempler, teori og ikke mindst øvelser i form af cases og opgaver. Vi garanterer en sammenhængskraft, som tydeliggør, hvorledes Lean helt naturligt kan understøtte den bæredygtige tænkning.

Tilmeld

2.500,00 DKK ekskl. moms

Lean Akademiet
Jægersborg Allé 166
2820 Gentofte
Telefon: +45 70277909
E-mail: info@leanakademiet.dk
Web: https://www.leanakademiet.dk

CVR: DK34697388