Smertefri Fødsel™
Hjemmestudie i fødselsforberedelse Smertefri Fødsel™

Hjemmestudie i fødselsforberedelse
Et hjemmestudie i Smertefri Fødsel™ er til dig, der trin for trin vil træne dig op til en aktiv fødsel, hvor dit eget koncentrerede fødselsarbejde er i fokus i stedet for smerte og panik. Fokus er 100% på handlingsanvisende og håndgribelige fødeteknikker, en unik viden, du ikke kan læse dig til i bøgerne eller opnå indsigt i noget andet sted. Resultatet er, at du kan opnå en fødsel, hvor du er med til at styre din krop i stedet for den styrer dig — også når veerne er mest intensive, fordi du husker fra din træning, hvad du skal gøre med kroppen, hvis hovedet står af.

Du kan selv øve det hele hjemme i din egen stue, når du sidder med den eftertragtede øvelsesbog, træningslydfiler og online tilgængelige videoptagelser fra det populære kursus, som grundigt instruerer dig i, hvordan du gør. Inkluderet er fri adgang til rådgivning frem til din termin.

Du får den eftertragtede øvelsesbog, videoer og tilhørende lydfiler, som du kan øve fødeteknikkerne efter. Øvelsesbogen leveres som e-bog, så du kan downloade dem som pdf-fil. Endvidere har du fri adgang til at spørge om alt via telefon og mail, hvis du er i tvivl om noget. Anja Bay sidder i den anden ende helt frem til din termin og svarer på dine spørgsmål. Al rådgivning, uanset hvor meget du har behov for, er inkluderet i prisen. Desuden får du login til videoer, så du online kan se, hvordan øvelserne gøres korrekt.

Tilmeld

995,00 DKK

Smertefri Fødsel™
Strandgade 36, stuen
1401 København K
E-mail: kursus@smertefrifoedsel.dk
Web: www.smertefrifoedsel.dk

CVR: 31151260