DRC Integration
Webinar kursus: Støt op om vejen til job

Webinaret er udviklet som del af Venner Viser Vej – et partnerskab i mellem DRC Dansk Flygtningehjælp og Røde Kors – og er målrettet personer, der er frivillig ven / netværksfamilie.

På kurset gennemgår vi nogle af de vigtigste tematikker, når man som frivillig gerne vil hjælpe flygtninge til at finde, beholde og trives i job. Som deltager på kurset får du et overblik over centrale regler og lovgivningen på beskæftigelsesområdet. Du får et indblik i jobcentrenes praksis og i flygtninges muligheder og udfordringer i det kommunale system. Vi dykker også ned i virksomhedernes forventninger til kommende medarbejdere, og ser på hvordan man kan motivere og støtte jobsøgningsprocessen.

Oplægsholder:

Lars Johansen - er virksomhedskonsulent i Gribskov Kommune og arbejder til dagligt med integrationsborgere om beskæftigelse og beskæftigelsesrettede aktiviteter. Desuden har han været drivkraft i udviklingen af samarbejdet mellem Jobcenter Gribskov og kommunens frivillige indenfor integration. Lars var tidligere ansat hos Hartmanns Employment, hvor han skabte beskæftigelsesmuligheder for ledige hos private- og offentlige virksomheder.

Tilmeld
GRATIS
Senest d. 9. juni 2021 kl. 00:00
DRC Integration
Borgergade 10, 3
1300 København K
Telefon: 29 80 93 17
E-mail: helle.majlund.jensen@drc.ngo
Web: https://drc.ngo/da/vores-arbejde/ydelser-og-losninger/integration-i-danmark/

CVR: 29699310