Smertefri Fødsel™
Skræddersyet hjemmestudie i fødselsforberedelse Smertefri Fødsel™

Hjemmestudie i fødselsforberedelse
Et hjemmestudie i Smertefri Fødsel™ er til dig, der trin for trin vil træne dig op til en aktiv fødsel, hvor dit eget koncentrerede fødselsarbejde er i fokus i stedet for smerte og panik. Fokus er 100% på handlingsanvisende og håndgribelige fødeteknikker, en unik viden, du ikke kan læse dig til i bøgerne eller opnå indsigt i noget andet sted. Resultatet er, at du kan opnå en fødsel, hvor du er med til at styre din krop i stedet for den styrer dig — også når veerne er mest intensive, fordi du husker fra din træning, hvad du skal gøre med kroppen, hvis hovedet står af.

Du kan selv øve det hele hjemme i din egen stue, når du sidder med den eftertragtede øvelsesbog, træningslydfiler og online tilgængelige videoptagelser fra det populære kursus, som grundigt instruerer dig i, hvordan du gør. Inkluderet er fri adgang til rådgivning frem til din termin.

Skræddersyet
Du får alt indholdet fra standard hjemmestudiet plus to gange personlig rådgivning, hvor du træner i halvanden time sammen med en instruktør. Det giver dig ikke kun ekstra tryghed i træningen, du får også tjekket på kryds og tværs, at øvelserne gøres korrekt.

Du er meget velkommen til at invitere din partner med til rådgivningen, hvis I vil instrueres som par.

Tilmeld

3.500,00 DKK

Aktiviteten er ikke åben for tilmelding
Smertefri Fødsel™
Strandgade 36, stuen
1401 København K
E-mail: kursus@smertefrifoedsel.dk
Web: www.smertefrifoedsel.dk

CVR: 31151260