DoCAS - deler viden

Læs vores "hvem, hvad, hvor" og lær os lidt bedre at kende.....

Chritian   Rikke   Kristian   Peter   

Lær os at kende.
Vi er 1 kvinde og 4 mænd i DoCAS. 

Udviklerne hedder Kristian og Kristoffer. Peter er konsulent og marketingansvarlig. Direktøren hedder Christian, og det er Rikke, der står for alt det praktiske i vores administration.

Hvad laver vi
Ved fælles hjælp klarer vi alle opgaverne omkring DoCAS. Vi elsker den daglige dialog med nuværende kunder og med fremtidige kunder, og vi sætter en ære i, at vores kunder er lettede, klogere og glade, når de har talt med vores support. 

Vi lægger al vores energi i, at DoCAS er og bliver danske virksomheders foretrukne værktøj til administration af aktiviteter såsom kurser, konferencer, foredrag, underholdning m.m.

Hvor bor vi
Vi bor på Strandvejen i Ebeltoft med udsigt over bugten og Fregatten Jylland. Skønne lokaler med højt til loftet, der giver god energi til spændende dage med DoCAS.

Vores formål
Kort fortalt er det vores formål, at give danskerne gode oplevelser sammen med vores samarbejdspartnere og at dele viden.

Dialog
Du er velkommen til at ringe og skrive til os, hvis du har brug for hjælp eller et godt råd. Vi har mange års erfaring, så er du i tvivl om "noget" i forbindelse med administration af kurser, så brug vores viden. 

Du er naturligvis også velkommen til at følge og tage en dialog med os på sociale medier. Se nederst på siden, hvor du finder os.  

Blog
Vi slutter med en reklame for vores blog, hvor du kan følge med i udviklingen af vores produkter, og få et indblik i vores verden.