DoCAS Enterprise

Med DoCAS Enterprise får du den fulde pakke.

DoCAS Enterprise er et administrationsprogram til virksomheder, organisationer og kommuner, der udbyder kurser, konferencer og andre aktiviteter til sine kunder og borgere eller internt.

DoCAS Enterprise gør det muligt at administrere alle faser i et forløb lige fra oprettelse af aktiviteter, tilmelding og publicering til betaling.

Arbejder du med folkeoplysning? Læs mere om mulighederne på vores side om folkeoplysning

Med DoCAS Enterprise vil du opleve en hverdag med mindre administration og mere tid til spændende opgaver. DoCAS giver dig det fulde overblik i alle faser, og sikrer, at alle elementer er på plads i forbindelse med dine aktiviteter. Det giver ro i maven…

DoCAS er et intuitivt værktøj og udviklet på baggrund af mere end 10 års erfaring fra en lang række spændende samarbejdspartnere, der til daglig udbyder aktiviteter, der besøges af flere tusinde danskere årligt.   

DoCAS er modulopbygget og kan skræddersyes, så det passer nøjagtig til dine behov. 

DoCAS giver dig mulighed for at få styr på, og overblik over f.eks. holdkartotek, personkartotek, deltagerbetalinger, undervisere, betaling, SMS'er og e-mail samt et væld af udskriftsmuligheder

DoCAS Enterprise kan hjælpe dig med at håndtere selv komplicerede aktiviteter. Eksempelvis i en kommune, hvor der udbydes kurser fra flere forskellige aftenskoler eller en større organisation, hvor selvstændige afdelinger udbyder kurser, og hvor man ønsker at administrationen varetages fra centralt hold/hovedkontoret.

Kommuner og aftenskoler kan få fordele af, at DoCAS er integreret med offentlige instanser, så administration og tilskud efter folkeoplysningsloven kan håndteres direkte fra DoCAS.

Vi har i dag mange glade samarbejdspartnere, og det vil glæde os, at arrangere, at du kan tale med dem om, hvorfor de er glade for DoCAS.  

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om mulighederne med DoCAS Enterprise.

Vi ser frem til en spændende dialog og til at hjælpe dig.

P.S - Er det dig, der forsøger, at holde styr på administrationen på danseskolen? Vi har et produkt, der er målrettet mod danseskoler. Vi kalder produktet DoCAS Dance Studio, og du kan læse mere om det her på hjemmesiden.